Volleybalvereniging S.I.O.K.

Boven-Leeuwen

CMV Nevobo niveau 6

Binnen S.I.O.K hebben we 2 teams die op niveau 5 spelen. Bij Niveau 5 spelen ze partijtjes met 4 personen in het veld en zijn de regels wat anders als vanaf niveau C. De tweede bal wordt gevangen en opnieuw opgezet, het is een wat makkelijkere manier om kennis te maken met het volleybal. Na dit niveau komt niveau 6 en dan mag de bal niet meer gevangen worden en dient die in een keer doorgespeeld te worden. Bij de CMV worden er partijtjes gespeeld in een toernooivorm, deze vinden vaak 1x in de maand/twee maanden plaats in een grotere zaal in de buurt. Er worden dan veel velden opgezet en meerdere partijtjes door de teams gespeeld. Een set gaat op basis van tijd en het team met de meeste punten die winnen. 

Bij de jeugd wordt het seizoen opgedeeld in 2 halfjaren, waarbij het ene halfjaar loopt van september - december en het tweede halfjaar loopt van januari - mei.

Trainingsdag:
De trainingsdag van de CMV is op .... in Kulturhus d'n Dulper in Boven-leeuwen.

Wedstrijddag:
De wedstrijden worden op zondag gespeeld, steeds op een andere locatie. En de tijden zullen verschillen per locatie, vaak neemt dit wel een groot deel van de dag in beslag. 

Lijkt het jou leuk om volgend jaar ook te gaan volleyballen, kom een keer gezellig meetrainen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Bekijk via onderstaande button de huidige stand van beide niveau 6 teams. 

De huidige stand van beide niveau 6 teams.

Hierboven is de stand te zien, klik hieronder om te kijken wanneer de eerstvolgende wedstrijd is. 

De eerstvolgende wedstrijden van beide niveau 6 teams.