Volleybalvereniging S.I.O.K.

Boven-Leeuwen

SPONSOREN

SIOK sponsoren

De volgende sponsoren ondersteunen onze vereniging en zorgen ieder weer voor een eigen bijdrage. S.I.O.K is erg blij met de sponsoren en wat ze voor de vereniging al hebben betekent. De sponsoren zullen hieronder allemaal even kort toegelicht worden. 

Exner ingenieurstechniek: Exner Ingenieurstechniek B.V. is een Nederlands familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in industriële robotisering. Wij leveren wereldwijd innovatieve robotoplossingen voor nagenoeg alle branches en zijn gespecialiseerd in robotinstallaties voor het booglassen van kleine series en enkelstuks. Dit doen wij met behulp van het baanbrekende Instant Robot Programmeer Systeem (IRPS) van ons zusterbedrijf INSTANTpro. Dit programmeersysteem genereert volledig automatisch robot programma’s voor het booglassen van uw producten. Omslachtige en tijdrovende (offline-) programmering is hiervoor niet nodig.

Samen met Machine Support Leeuwen hebben ze de nieuwe wedstrijdshirts van dames 1 gesponsord, daarnaast heeft Exner ook tassen en vesten van de A jeugd meiden gesponsord. Ook zijn er vesten voor de trainers gemaakt en levert Exner ieder jaar een bijdrage aan de vereniging, dat gestoken wordt in de jeugd en activiteiten voor de jeugd. 

Ter Hoeven Verf: dit bedrijf heeft de verf gesponsord voor de dubbele lijnen die zijn gemaakt in de sporthal. Bij de C jeugd wordt er nog niet op het gehele veld gespeeld en is er dus een deel van het veld nodig. Deze achterlijn werd eerst altijd afgeplakt met tape, maar nu door TerHoevenVerf beschikt de zaal over dubbele achterlijnen. Ter Hoeven Verf is een toonaangevende verfgroothandel met een uitgebreid assortiment verf en toebehoren voor de professionele vakman. Met meer dan 90 jaar ervaring en 6 vestigingen

Ter Hoeven Verf heeft de verf gesponsord om in de zaal een dubbele lijn extra te maken voor de B/C jeugd, zij spelen namelijk nog op een kleiner veld dan de gehele zaal. Eerst werd dit altijd met tape afgeplakt en nu liggen er vasten lijnen. Naast de verf voor de lijnen heeft Ter Hoeven Verf ook tassen en vesten gesponsord voor beide dames recreanten teams. 

Machine Support Leeuwen: is een bedrijf die op locatie grondverzetmachines onderhoud en repareert.

Samen met Exner ingenieurstechniek hebben ze de nieuwe wedstrijdshirts van dames 1 gesponsord.

Frans & Monique van den Donk: samen hebben ze voor de recreanten teams drinkflessen gesponsord en de flessen die over waren zijn naar de andere teams gegaan. Daarnaast hebben Frans en Monique zich ingezet om een volleybalveld te realiseren in park Groenewoud in Boven-Leeuwen. Met linten wordt het veld afgezet en palen en netten zijn aanwezig om op de juiste hoogte te spelen. Dit is een mooi initiatief om ook in de zomer lekker door te kunnen gaan met volleybal. Dit zal dit jaar met een klein onderling toernooitje binnen de vereniging geopend worden. 

Willems Boven-Leeuwen: Willems Boven-Leeuwen denkt mee met haar opdrachtgevers en kan haar klanten zo de meest optimale constructieve oplossing bieden. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop.
De relatie met de klanten, de continuïteit van de onderneming en het welzijn van haar medewerkers zijn belangrijker dan korte termijn successen.
Willems is zich er van bewust dat de bronnen op de aarde uitputtelijk zijn en heeft daarom duurzaamheid hoog in het vaandel.

Willems Boven-Leeuwen heeft voor het dames 1 team een nieuwe ballenkist gesponsord, deze staat in de Rosmolen in Beneden-Leeuwen. Dit komt omdat het dames 1 team de thuiswedstrijden in de Rosmolen speelt en nu d.m.v. de kist met eigen ballen kunnen spelen. Wanneer een ander S.I.O.K team een wedstrijd heeft in de Rosmolen wordt er ook gebruik gemaakt van de kist. 

Rick Sport Druten: bij Rick Sport in Druten krijgt iedereen van de vereniging die nieuwe volleybalschoenen aanschaft 10% korting. 

Shell Druten: bij de Shell kan er getankt worden en de Shell is in samenwerking met S.I.O.K met een tank en schenk actie.

Stille leden van de vereniging: S.I.O.K heeft naast sponsoren ook stille leden die een bijdrage leveren aan de vereniging. Binnen S.I.O.K zijn dit de leden: Wim van Kruisbergen, Willy Hommersom en Willy van de Berk

Fysiotherapie West Maas en Waal: Veel van ons hebben wel eens een pijntje aan een spier of gewricht na het volleyballen. Vaak herstel je snel, maar soms duurt dat langer en slaat de twijfel toe: moet ik hiermee nu naar de huisarts of niet?

Voor die situaties hebben we goed nieuws!

Fysiotherapie West Maas en Waal biedt ons, leden van SIOK, een inloopspreekuur. Je klacht krijgt dan een 1ste beoordeling door een gespecialiseerd sportfysiotherapeute. Zij kan dan in veel gevallen je klacht beoordelen en adviseren hoe hiermee om te gaan. Afwachten tot het vanzelf over gaat, oefeningen meegeven, fysiotherapie adviseren of je alsnog naar de huisarts verwijzen.

·        Dit consult is voor jullie geheel kosteloos, dus zonder eigen bijdrage en zonder je verzekering aan te spreken.
·        Het gebruik van dit inloopspreekuur is voor jullie geheel vrijblijvend, doe met het advies wat je wilt, je bent nergens aan gebonden.
·        Dit spreekuur is exclusief voor leden van SIOK en ISALA ‘77.
·        Dit spreekuur is zonder afspraak voor jullie toegankelijk.

Het inloopspreekuur is op dinsdag 9,16,23 en 30 januari tussen 15:00 en 16:00 uur bij:
Fysiotherapie West maas en Waal

Vanaf februari is het inloopspreekuur ieder maandag tussen 17:30 - 18:30

Kosten: het eerste consult van 10 minuten is gratis, eventuele vervolgbehandeling komt vanuit de aanvullende verzekering. Jongeren <18 jaar hebben recht op 18x fysiotherapie vanuit de basisverzekering. 

Pastoor Zijlmansstraat 14
6658 EG Beneden-Leeuwen
0487-591930