Volleybalvereniging S.I.O.K.

Boven-Leeuwen

OVER V.V. S.I.O.K.

Samenspel Is Onze Kracht  

SIOK N6 KAMPIOEN!

Met nog één wedstrijd te gaan en twee punten achterstand op de koploper die de wedstrijden er op had zitten. Heeft Siok door die laatste wedstrijd te winnen met 4 - 0 kampioenschap binnengesleept.  Hele  goede prestatie meisjes van Siok N6, gefeliciteerd.


SIOK gaat los

Afgelopen weekend (1 en 2 juni, 2024) werd het jaarlijkse internationale volleybaltoernooi in Millingen georganiseerd. Ook dit jaar deed SIOK uit Boven Leeuwen weer mee, wat langzamerhand een traditie begint te worden voor een steeds groter wordend aantal jeugdleden. Bestond de delegatie drie jaar geleden uit 1 team van de B jeugd, vorig jaar deden zowel de A als de B teams mee en dit jaar waren alle niveaus inclusief de mini’s (onder de 12 jaar) vertegenwoordigd. Zaterdagochtend werd met 26 jeugdleden in alle vroegte de reis naar Millingen begonnen en na een dag volleyen in de buitenlucht werd de avond gestart met een uitgebreide BBQ op het kampeerterrein. De avond werd vervolgens naar eigen keuze doorgebracht met spelletjes, chillen of tot in de late uurtjes uit je dak gaan in de feesttent. Na een paar uurtjes slaap en een vroeg ontbijt, werden de zondag-wedstrijden afgewerkt en aan het eind van de dag keerde iedereen moe, voldaan en met de nodige nieuwe vriendschappen huiswaarts.
Er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagd weekend. Daarbij liggen de plannen voor volgend jaar al in de week, om met de voltallige jeugd te gaan en eventueel een gelegenheidsteam van ouders. Wilt u dat uw kind hiervan kan meegenieten, er zijn nog plekken open in alle SIOK jeugdteams in de leeftijd van ca. 8 tot 18 jaar

SIOK viert tienjarig bestaan jeugdafdeling

BOVEN-LEEUWEN - Volleybalvereniging SIOK vierde afgelopen zondag het tweede lustrum van haar jeugdafdeling.
In de afgelopen jaren is de jeugdafdeling van SIOK uitgegroeid tot vijf jeugdteams met maar liefst 31 jeugdleden. Eén vrouwenteam is inmiddels doorgestroomd naar de senioren. Dat succes werd gevierd met een volleybalclinic in sporthal de Horst in Horssen.

Volleybalclinic
De clinic werd verzorgd door volleyballer Niels Lipke, die behalve libero in het eredivisie team van Dynamo Apeldoorn ook een van de jongste aanwinsten van het Nederlands elftal is. Tijdens de sportieve middag werden de nodige inspanning en technische tips gecombineerd met ontspanning en gezelligheid. Met een voldaan gevoel en een traktatie na afloop keerden de jeugdige spelers terug naar huis.

V.V. S.I.O.K. 

Namens S.I.O.K wensen wij jullie allemaal het beste toe in 2024. En mag het een mooi en sportief jaar worden!


Volleybalvereniging S.I.O.K. werd opgericht in 1979 en bestaat uit enthousiaste volleyballende leden. Volgend jaar zal het 45 jarig bestaan van S.I.O.K gevierd worden. 

Wij zijn een gezellige, gemoedelijke en toch zeker ook een sportieve volleybalvereniging in het mooie Boven-Leeuwen. Waar iedereen welkom is die deze sport wil leren ontdekken of al heeft gevolleyd!

Wij spelen in D’n Dulper in Boven-Leeuwen. De trainingen worden gegeven door meer dan enthousiaste trainers en trainsters. Onze volleybal vereniging heet iedereen welkom, van jong tot oud. En waar iedereen zichzelf mag zijn en waar we elkaar respecteren zoals we zijn.


Trainers gezocht!

S.I.O.K is opzoek naar nieuw trainers! Voor het nieuwe seizoen zijn we opzoek naar trainers voor de A meiden van S.I.O.K.

We zijn op zoek naar iemand die zelf heeft gevolleybald of dit momenteel nog doet. Enthousiast is met betrekking tot de sport, die het training geven leuk lijkt om te doen en volleybaltechniek kan aanleren aan onze recreatieve speelsters.  

Nieuwe samenwerking!

Fysiotherapie West Maas en Waal biedt ons, leden van SIOK, een inloopspreekuur. Je klacht krijgt dan een 1ste beoordeling door een gespecialiseerd sportfysiotherapeute.

Zij kan dan in veel gevallen je klacht beoordelen en adviseren hoe hiermee om te gaan. Afwachten tot het vanzelf over gaat, oefeningen meegeven, fysiotherapie adviseren of je alsnog naar de huisarts verwijzen.

Het inloopspreekuur is elke dinsdag tussen 17:30 en 18:30 uur bij:
Fysiotherapie West maas en Waal.