Volleybalvereniging S.I.O.K.

Boven-Leeuwen

Dames 1 Nevobo 3e klasse 

Sinds afgelopen jaar doet S.I.O.K ook mee aan de senioren competitie binnen de Nevobo. Na alle jeugdklassen te hebben doorlopen is het team er een jaar tussenuit geweest door een samenwerking met een ander team. Is er getraind in Boven-Leeuwen, maar werd er gespeeld onder een andere naam. Vanaf het seizoen 2022-2023 wordt er weer volledig gespeeld onder de naam van S.I.O.K en komt het team uit in de 3e klasse.  

Het seizoen bij de dames loopt het gehele jaar door, wat betekent dat rond april/mei de kampioenen bekend zullen zijn. En voor de hogere klassen is er bekend wie er om degradatie gaat spelen en wie niet. 

Trainingstijd:                                                                                                                                                                

De trainingsdag van dit team is op donderdagavond van 19:00-20:00 in Kulturhus d'n Dulper in Boven-leeuwen. 

Wedstrijddagen:

De thuiswedstrijden worden gespeeld in de Rosmolen in Beneden-Leeuwen op de woensdagavonden om 20:45. En de uitwedstrijden vinden meestal plaats op de donderdagavonden, hierdoor wordt er dan niet getraind. Er wordt door andere clubs weleens uitgeweken naar andere dagen. 

Lijkt het jou leuk om volgend jaar ook te gaan volleyballen, kom een keer gezellig meetrainen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Klik op de twee onderstaande knoppen om de huidige stand en de komende wedstrijden te bekijken van dames 1. 

De huidige stand van dames 1 binnen de Nevobo competitie
De volgende wedstrijden van dames 1 binnen de Nevobo competitie