Volleybalvereniging S.I.O.K.

Boven-Leeuwen

Meiden A Nevobo 2e klasse 

Afgelopen seizoen (2022-2023) heeft dit team in de 2e en 1e klasse gespeeld op B niveau van de Nevobo jeugd meisjes. Het eerste halfjaar hebben ze in de 2e klasse gespeeld en zijn hierin kampioen geworden. Helaas niet officieel kampioen benoemd, vanwege het grote aantal compensatiespelers. Dit zijn spelers die te oud zijn voor het niveau waarop ze spelen. Hierdoor zijn ze wel gepromoveerd naar de 1e klasse B meiden voor het 2e halfjaar van het seizoen. Komend seizoen (2023-2024) wordt het B meiden team het A team, waarmee ze in de 2e klasse zullen uitkomen vanaf september. 

Bij de jeugd wordt het seizoen opgedeeld in 2 halfjaren, waarbij het ene halfjaar loopt van september - december en het tweede halfjaar loopt van januari - mei. 

Trainingsdag:
De trainingsdag van de A meiden is op donderdagavond van 18:00-19:00 in Kulturhus d'n Dulper in Boven-leeuwen.

Wedstrijddag:
Zowel de uit- als de thuiswedstrijden worden op de zaterdagen gespeeld. De thuiswedstrijden worden gespeeld om 13:00 en de tijden voor de uitwedstrijden die verschillen nog weleens.

Lijkt het jou leuk om volgend jaar ook te gaan volleyballen, kom een keer gezellig meetrainen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Klik op onderstaande button om de huidige stand van de meiden A te bekijken binnen de Nevobo competitie. 

Bekijk hier de huidige stand van meiden A binnen de Nevobo competitie.

Hierboven is de stand te vinden en kijk hieronder wanneer de eerstvolgende wedstrijd plaatsvindt. 

Bekijk hier de volgende wedstrijden van meiden A binnen de Nevobo competitie.